1. Home
  2. Pe

PE-punten / PE-uren opleidingen, cursussen en trainingen


 

Welke (financiële) functie u ook vervult, het is altijd cruciaal om uw vaardigheden en kennis op peil te houden. Voor Accountants (RA & AA) of Registercontrollers (RC) komt daar nog eens de verplichting bij om jaarlijks aan hun Permanente Educatie (ook wel PE-uren of PE-punten) te voldoen. Dit PE reglement is erop gericht dat de deskundigheid onderhouden wordt en dat u op de hoogte bent van de ontwikkelingen binnen uw vakgebied. De trainingen en opleidingen van Alex van Groningen zijn door de NBA geaccrediteerd en voldoen aan alle gestelde eisen voor permanente educatie. Bij iedere opleiding ziet u direct hoeveel PE-uren u krijgt. Voldoe gemakkelijk aan uw PE-verplichting en behaal direct uw PE-uren met een financiële cursus van Alex van Groningen.

Sinds 2019 zijn er nieuwe regels met betrekking tot de PE accreditatie, voor meer informatie gaat u naar de website van het NBA.

Cedeo-erkend

De trainingen en opleidingen van Alex van Groningen beschikken over een Cedeo-erkenning. Dit geeft u de garantie dat minimaal 80 procent van onze klanten ‘tevreden tot zeer tevreden’ is over de kwaliteit van onze cursussen en onze dienstverlening. Om deze Cedeo-erkenning te behouden, dienen wij iedere twee jaar een nieuw klanttevredenheidsonderzoek te doen en deze af te sluiten met positief resultaat. Dit geeft u de zekerheid dat de goede beoordelingen van onze trainingen en opleidingen altijd actueel is. Meer informatie vindt u op de website van Cedeo.  

Alle opleidingen met PE-uren

Bekijk hieronder het complete aanbod voor uw Permanente Educatie: