1. Home
  2. Pe

PE-punten / PE-uren opleidingen, cursussen en trainingen


 

Welke (financiële) functie je ook vervult, het is altijd cruciaal om je vaardigheden en kennis op peil te houden. Voor Accountants (RA & AA) of Registercontrollers (RC) komt daar nog eens de verplichting bij om jaarlijks aan hun Permanente Educatie (ook wel PE-uren of PE-punten) te voldoen. Dit PE reglement is erop gericht dat de deskundigheid onderhouden wordt en dat je op de hoogte bent van de ontwikkelingen binnen je vakgebied. De trainingen en opleidingen van Alex van Groningen zijn door de NBA geaccrediteerd en voldoen aan alle gestelde eisen voor permanente educatie. Bij iedere opleiding zie je direct hoeveel PE-uren je krijgt. Voldoe gemakkelijk aan je PE-verplichting en behaal direct je PE-uren met een cursus van Alex van Groningen.

Sinds 2019 zijn er nieuwe regels met betrekking tot de PE accreditatie, voor meer informatie ga je naar de website van het NBA.

Cedeo-erkend

De trainingen en opleidingen van Alex van Groningen beschikken over een Cedeo-erkenning. Dit geeft jou de garantie dat minimaal 80 procent van onze klanten ‘tevreden tot zeer tevreden’ is over de kwaliteit van onze cursussen en onze dienstverlening. Om deze Cedeo-erkenning te behouden, dienen wij iedere twee jaar een nieuw klanttevredenheidsonderzoek te doen en deze af te sluiten met positief resultaat. Dit geeft je de zekerheid dat de goede beoordelingen van onze trainingen en opleidingen altijd actueel zijn. Meer informatie vind je op de website van Cedeo.  

Alle opleidingen met PE-uren

Bekijk hieronder het complete aanbod voor jouw Permanente Educatie: