Vul het formulier in en klik op bevestigen om de brochure te ontvangen

Laat je gegevens achter. Wij informeren je zodra er nieuwe data bekend zijn.

Permanente Educatie

Welke (financiële) functie je ook vervult, het is altijd cruciaal om je vaardigheden en kennis op peil te houden. Voor Accountants (RA & AA) of Registercontrollers (RC) komt daar nog eens de verplichting bij om jaarlijks aan hun Permanente Educatie te voldoen. Dit is erop gericht dat de deskundigheid onderhouden wordt en dat je op de hoogte bent van de ontwikkelingen binnen je vakgebied. De trainingen en opleidingen van Alex van Groningen voldoen aan alle gestelde eisen voor permanente educatie. Voldoe gemakkelijk aan je PE-verplichting en volg een cursus van Alex van Groningen.

PE-regeling voor Accountants

Vanaf 2021 geldt voor alle accountants de nieuwe PE-regeling, die sinds 2019 gefaseerd is ingevoerd. Dat betekent een overgang van het bijhouden van PE-uren naar het schrijven van een PE-portfolio. Accountants hoeven niet langer een vaststaand aantal PE-uren per jaar te halen, maar volgen op basis van een PE-portfolio trainingen die iets toevoegen aan hun persoonlijke ontwikkeling. Zo geven accountants vorm aan hun eigen beroepsontwikkeling. Voor meer informatie ga je naar de website van NBA.

PE-regeling voor Registercontrollers

Registercontrollers (RC) behalen PE-punten volgens de richtlijnen van de Vereniging van Registercontrollers (VRC). Registercontrollers moeten 40 uur studie per jaar volgen. Voor ieder studie-uur wordt 1 punt geteld. Iedere registercontroller moet dus 40 PE-punten halen. Een eventueel teveel aan PE-punten mogen ze meenemen naar de volgende twee jaren (80 PE-punten). Ook kan het tekort van het jaar daarvoor worden ‘ingehaald’ met extra PE-punten. Ga voor meer informatie naar de website van VRC.

Cedeo-erkend

De trainingen en opleidingen van Alex van Groningen beschikken over een Cedeo-erkenning. Dit geeft jou de garantie dat minimaal 80 procent van onze klanten ‘tevreden tot zeer tevreden’ is over de kwaliteit van onze cursussen en onze dienstverlening. Om deze Cedeo-erkenning te behouden, dienen wij iedere twee jaar een nieuw klanttevredenheidsonderzoek te doen en deze af te sluiten met positief resultaat. Dit geeft je de zekerheid dat de goede beoordelingen van onze trainingen en opleidingen altijd actueel zijn. Meer informatie vind je op de website van Cedeo.