Vul het formulier in en klik op bevestigen om de brochure te ontvangen

Laat je gegevens achter. Wij informeren je zodra er nieuwe data bekend zijn.

Over Alex van Groningen

Alex van Groningen is sinds 1994 dé toonaangevende partner voor finance professionals en executive managers. Als opleidingsinstituut bieden wij professionals inspirerende mogelijkheden om verder te komen in hun ontwikkeling van kennis, netwerk en carrière.

Alex van Groningen organiseert ruim 50 toonaangevende financiële cursussen, managementtrainingen en events. Hiermee draagt Alex van Groningen bij aan de kennis, het netwerk & de carrière van de financial. Bovendien beschikt Alex van Groningen met FinanceHub.nl over het snelst groeiende online e-learningplatform voor financials met een ruim aanbod aan e-learningmodules, artikelen, webinars en podcasts.

Visie op opleiden

De trainingen en opleidingen van Alex van Groningen richten zich vooral op finance professionals. Ook ondersteunen wij niet-financials in hun samenwerking met finance. De curssussen, trainingen en opleidingen onderscheiden zich doordat deze meer praktijkgericht en minder academisch zijn. Wij kijken naar de actuele wensen uit het bedrijfsleven en de directe toepasbaarheid. Dit resulteert in trainingen die zo kort en bondig mogelijk zijn. Hierdoor ben je in een kort tijdsbestek helemaal op de hoogte.

9 belangrijkste financiële thema’s

Wij delen onze kennis via onze verschillende kanalen: trainingen, (online) events, magazines en websites. We zijn je van dienst met relevante knowhow. Wij investeren veel tijd in het volgen van de belangrijkste thema’s:

  1. Controlling
  2. Risicomanagement
  3. Financiële Analyse
  4. Strategie & Groei
  5. Verslaglegging & Rapportage
  6. Finance & IT
  7. Wet & Regelgeving
  8. Persoonlijke Ontwikkeling
  9. Finance voor niet-financials

Onze uitgebreide kennis van deze thema’s en onze community’s met meer dan 100.000 financials stellen ons in staat om altijd de meest actuele programma’s te ontwikkelen verzorgd door de beste docenten. Ambitieuze financials vergroten hun kennis en verbeteren hun competenties met praktijkgerichte programma’s. Korte en bondige cursussen gericht op de actualiteit.

Even voorstellen: de programmaraad

Om een blijvend hoogstaand en innovatief cursusaanbod te behouden is de Programmaraad Sijthoff Finance & Control opgericht. Deze programmaraad is kritisch, adviserend en ondersteunend rondom het cursusaanbod voor de financiële functie, zoals die wordt ontwikkeld en aangeboden door Alex van Groningen.