1. Home
 2. Incompany

Opleidingen op maat voor jouw team


Incompany training, iets voor jouw team?

Samen investeren in persoonlijke en professionele groei
Ben jij op zoek naar een training voor je hele team, of enkele collega’s? Wil je een programma dat past bij jouw wensen en organisatie? Dan biedt een incompany bij Alex van Groningen jou veel voordelen. Je leert in een kleine kring van bekenden met een gemeenschappelijk doel. De leerstof is toegesneden op de eigen organisatie waarbij je precies krijgt wat je nodig heeft. Al onze trainingen worden aangepast aan jouw specifieke vraag. Download de incompany brochure.

Voordelen van een incompany

 • Afgestemd op jouw wensen en organisatie
 • Training waar en wanneer het jou uitkomt
 • Aandacht voor persoonlijke leerdoelen
 • Scherpe prijs per deelnemer (kortingen tot 50%)
 • Jouw hele team in één keer op hetzelfde kennisniveau

Open brochure

Onze werkwijze

Samen met jou bepalen we de doelstelling, duur en opbouw van de training. Vervolgens passen onze docenten het bestaande lesmateriaal aan en bepalen ze specifieke cases. Deelnemers krijgen indien nodig een intake en desgewenst vooraf en achteraf een kennistoets.

Docenten

Wij werken met docenten pur sang, die ingewikkelde materie simpel maken, weten te boeien en enthousiast hun kennis en vaardigheden overdragen. Onze docenten hebben stuk voor stuk ruime trainingservaring in het bedrijfsleven en bij overheidsinstellingen en overige instellingen.

Gunstig tarief voor jouw incompany

De keuze voor een incompany levert naast vele praktische voordelen ook een een aantrekkelijke korting op. Afhankelijk van het aantal deelnemers kan de korting oplopen tot 50% ten opzichte van deelname aan een open training.

In een vrijblijvende offerte ontvang je direct een precieze opgave van de investering. Incompany is vaak al een aantrekkelijk alternatief bij 5 of meer deelnemers.

Populaire incompany trainingen

Kies gerust een ander programma. Wij passen graag het programma aan aan jouw organisatie en wensen: Bekijk de open opleidingskalender.

Deelnemers over onze incompanytrajecten

Alex van Groningen is CEDEO gecertificeerd. Uit het onderzoeksrapport voor maatwerkopleidingen blijkt dat 100 procent van de deelnemers van Alex van Groningen deze met een 8,0 of hoger waardeert. Lees het onafhankelijk CEDEO rapport met o.a. ervaringen van deelnemers:

 • “Ze komen met oplossingen, die verder gaan dan de behoefte die we hadden aangegevencedeo.”
 • “Ze hebben heel professioneel een inventarisatie gemaakt van onze behoefte en dat omgezet in een training.”
 • “In onze branche heerst nogal een informele sfeer en daar speelden ze goed op in. Ze gingen heel goed in op de persoonlijke behoefte en de vragen van de individuele deelnemers en kwamen met voorbeelden uit onze dagelijkse praktijk.”
 • “Positief vind ik, dat ze verder gaan dan de gevraagde feedback op de training. Ze gaan er heel diep op in en zijn kritisch en opbouwend naar de organisatie.”
 • “We hebben zelf ook inbreng kunnen geven in de training, waardoor het maatwerk is geworden.”

Lees ook het artikel: CEDEO-erkenning Alex van Groningen verlengd.

PE Certificering

Voldoe met een incompany training aan de PE-verplichting van NBA of VRC. 

Heb je vragen?

Neem gerust contact op, wij helpen je graag verder.

Mirjam Helsloot & Anneclaire Broerse, Coördinatoren Educatie
+31 20 246 7125
[email protected]

 

Ga direct naar alle opleidingen »

Stel direct je vraag