1. Home
  2. Privacy Policy

Privacy


Deze privacyverklaring is van toepassing op alle diensten van Alex van Groningen BV. 

We respecteren uw privacy
Uw privacy is voor Alex van Groningen BV van groot belang en uw persoonlijke informatie behandelen we vertrouwelijk. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij Alex van Groningen BV doen met informatie die we over u te weten komen.

Dit privacybeleid is van toepassing op de verwerking van persoonlijke informatie en niet-persoonlijke informatie in verband met onze services en u dient dit document te lezen voordat u deze services gebruikt. Als u niet instemt met de voorwaarden van dit privacybeleid, kunt u onze services niet gebruiken.

Verwerking van persoonlijke informatie
Alex van Groningen BV verzamelt alleen dergelijke persoonlijke informatie die relevant is voor de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid.

Alex van Groningen verwerkt uw persoonlijke informatie met het oog op het leveren van de services, inclusief het organiseren van evenementen, het verzorgen van opleidingen en het faciliteren van community’s met behulp van diverse websites.

Op welke manieren ontvangen wij persoonsgegevens van u?
Wij verkrijgen op verschillende manieren persoonlijke informatie. Lees hier welke dit zijn:

  1. Uw account aanmaken
  2. Een lidmaatschap afsluiten
  3. Een contactformulier invullen
  4. Voor nieuwsbrief aanmelden
  5. Voor een evenement registreren
  6. Voor een opleiding aanmelden

1. Uw account
Bij bepaalde onderdelen van onze websites dient u zich eerst te registreren. U moet dan informatie over uzelf opgeven en een gebruikersnaam kiezen. Daarmee maken wij een account, waarop u kunt inloggen met die gebruikersnaam en een zelfgekozen wachtwoord.

Hiervoor gebruiken wij uw o.a. naw-gegevens, bedrijfsnaam, functie, telefoonnummer, e-mailadres, geslacht, geboortedatum en ip-adres. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Dat doen we zodat u niet steeds opnieuw uw gegevens hoeft in te vullen en zodat we u makkelijker kunnen benaderen als dat nodig is. U kunt uw accountinformatie aanpassen wanneer u dat wilt.

2. Een lidmaatschap afsluiten
Als u bij ons een betaald lidmaatschap afneemt, gebruiken wij uw persoonsgegevens om deze netjes te kunnen afhandelen. Wij geven uw persoonsgegevens door aan Balmedia (https://balmedia.nl), die de bezorging van de magazines verzorgt.

Hiervoor gebruiken wij uw naw-gegevens, bedrijfsnaam, telefoonnummer, factuuradres, e-mailadres, betalingsgegevens en ip-adres. Deze hebben wij nodig vanwege het contract dat we met u sluiten. Wij bewaren deze informatie tot het einde van het lidmaatschap en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

3. Contactformulier
Als u ons een mail stuurt voor een vraag, beantwoorden we deze natuurlijk zo snel mogelijk. Hiervoor gebruiken wij uw naw-gegevens, bedrijfsnaam, telefoonnummer en e-mailadres. Het sturen van zo’n mail aan ons vatten wij op als toestemming voor dit gebruik. Wij bewaren deze informatie een jaar daarna. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie er makkelijk bij pakken.

4. Nieuwsbrief
U kunt u abonneren op een of meer van onze nieuwsbrieven. Hierin leest u nieuws, tips en informatie over onze producten en diensten. Dit abonnement kunt op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink. Via uw account kunt u dit ook doorgeven.

Uw e-mailadres wordt alleen met uw toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard tot drie maanden nadat u het abonnement hebt opgezegd.

5. Het registreren voor een (online) evenement
Door uzelf te registreren voor een van de (online) evenementen van Alex van Groningen BV ontvangen wij persoonsgegevens van u. Wij gebruiken uw naw-gegevens, bedrijfsnaam, functie, telefoonnummer, e-mailadres, geslacht. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie tot drie jaar nadat u zich hebt ingeschreven. Dat doen we zodat u niet steeds opnieuw al uw gegevens hoeft in te vullen en zodat we u makkelijker kunnen benaderen als dat nodig is. Bovendien kunnen wij u uitnodigen voor toekomstige (online) evenementen en kunnen wij u interessante aanbiedingen doen van allerlei producten en diensten die Alex van Groningen BV biedt.

Tijdens evenementen worden foto’s en mogelijk video’s gemaakt. Door deel te nemen aan het evenement, gaat u ermee akkoord dat de foto’s en/of video’s online geplaatst worden.

Aan deelnemers en partners van het (online) evenement worden deelnemerslijsten gestuurd met daarop naam, functie en bedrijf. Door u te registreren gaat u akkoord met deze verspreiding.

Indien u op een event akkoord gaat met het scannen van uw badge bij het betreden van een sessie, dan gaat u ermee akkoord dat de betreffende partij (facilitator van de sessie) de gegevens (naam, bedrijf, functie en e-mailadres​ ​waarmee u bent geregistreerd ontvangt.

6. Het aanmelden voor een (online) opleiding
Als u voor een van de (online) opleidingen en cursussen van Alex van Groningen BV zich inschrijft, een optie aanvraagt of informatie aanvraagt, dan ontvangen wij persoonsgegevens van u. Wij gebruiken uw naw-gegevens, bedrijfsnaam, functie, adres, telefoonnummer, e-mailadres en geslacht. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie tot drie jaar nadat u zich hebt ingeschreven. Dat doen we zodat u niet steeds opnieuw al uw gegevens hoeft in te vullen en zodat we u makkelijker kunnen benaderen als dat nodig is. Bovendien kunnen wij u uitnodigen voor toekomstige opleidingen en cursussen en kunnen wij u interessante aanbiedingen doen van allerlei producten en diensten die Alex van Groningen BV biedt.

Aan docenten van de (online) opleiding worden deelnemerslijsten gestuurd met daarop naam, functie en bedrijf. Door u te registreren gaat u akkoord met deze verspreiding.

Statistieken en profilering
Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze website, waarbij we ook individuele gegevens kunnen inzien. Met deze statistieken verbeteren we onze website om zo bijvoorbeeld alleen nog relevante informatie te laten zien. Wij kunnen uw persoonsgegevens met elkaar combineren om meer over u te weten te komen. Uiteraard zullen wij uw privacy te allen tijde respecteren.

Hiervoor gebruiken wij uw naw-gegevens, bedrijfsnaam, telefoonnummer, e-mailadres, ip-adres, klikgedrag en bezoekgedrag. Hier hebben wij een legitiem belang bij. Wij bewaren deze informatie gedurende drie maanden.

Reclame
Wij willen u graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij:

  • per post
  • per e-mail
  • per telefoon

U kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. In elk reclamebericht staat hoe dat moet. Elke e-mail bevat een afmeldlink. Bij telefonische reclame kunt u dit aangeven als u wordt gebeld.

Deze reclame kan van ons zelf zijn of van onze partners.

Advertenties
Onze website vertoont advertenties. Wij kijken of mensen deze relevant vinden, en gebruiken die informatie om in de toekomst alleen nog maar relevante of interessante advertenties en aanbiedingen te doen.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
Wij geven uw persoonsgegevens aan andere bedrijven of instellingen in de volgende situaties:

  1. Wanneer u whitepapers of diensten van derden via onze website afneemt, geven wij deze partijen bepaalde persoonsgegevens zoals uw naam, bedrijf, functie, telefoonnummer en e-mailadres. Bij het afnemen van de whitepaper of diensten geeft u toestemming voor het verstrekken van de door u ingevulde gegevens aan de partner.
  2. Wanneer wij met bepaalde bedrijven samenwerken. Indien van toepassing, vermelden wij dat onze partners uw persoonsgegevens kunnen krijgen. Zij zorgen ervoor dat advertenties zo veel mogelijk interessante of relevante aanbiedingen bevatten. Zij kunnen u dan zelf reclame sturen en/of benaderen. Wij hebben met ze afgesproken dat u zich daarvoor altijd kunt afmelden en dat zij dan uw gegevens moeten wissen.
  3. Wanneer wij dat wettelijk verplicht zijn. Bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf.

Cookies
Onze website gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waarin we informatie kunnen opslaan zodat u die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat u ons weer bezoekt.

Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Als u daarna onze website verder gebruikt, nemen wij aan dat u geen bezwaar hebt tegen de cookies.

U kunt via de browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige onderdelen van onze website werken dan niet goed meer.

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Toch hebben wij geen volledige controle op wat zij zelf met de cookies doen. Lees dus ook hun privacyverklaringen.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wanneer onze website wijzigt, of wij onze dienstverlening aanpassen, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hieronder en kijk of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage en wijzigen van uw gegevens
Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

U hebt de volgende rechten:

  • Uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • Inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • Het laten corrigeren van fouten
  • Het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • Intrekken van toestemming
  • Bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen
Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan hebt u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
Alex van Groningen BV
Burgemeester Haspelslaan 63
1181 NB Amstelveen
020 6390008

Lees ook ons cookiebeleid.