1. Home
  2. Over Opleiden

Visie op opleiden


De trainingen en opleidingen van Alex van Groningen richten zich vooral op finance professionals. Ook ondersteunen wij niet-financials in hun samenwerking met finance. De curssussen, trainingen en opleidingen onderscheiden zich doordat deze meer praktijkgericht en minder academisch zijn. Wij kijken naar de actuele wensen uit het bedrijfsleven en de directe toepasbaarheid. Dit resulteert in trainingen die zo kort en bondig mogelijk zijn. Hierdoor ben je in een kort tijdsbestek helemaal op de hoogte.

9 belangrijkste financiële thema’s

Wij delen onze kennis via onze verschillende kanalen: trainingen, (online) events, magazines en websites. We zijn je van dienst met relevante knowhow. Wij investeren veel tijd in het volgen van de belangrijkste thema’s:

  1. Controlling
  2. Risicomanagement
  3. Financiële Analyse
  4. Strategie & Groei
  5. Verslaglegging & Rapportage
  6. Finance & IT
  7. Wet & Regelgeving
  8. Persoonlijke Ontwikkeling
  9. Finance voor niet-financials

Onze uitgebreide kennis van deze thema’s en onze community’s met meer dan 100.000 financials stellen ons in staat om altijd de meest 

actuele programma’s te ontwikkelen verzorgd door de beste docenten. Ambitieuze financials vergroten hun kennis en verbeteren hun competenties met praktijkgerichte programma’s. Korte en bondige cursussen gericht op de actualiteit.

Tip: download onze opleidingsgids

Tip: Download gratis de opleidingsgids van Alex van Groningen. Een uitstekend naslagwerk met ons gehele aanbod trainingen en opleidingen. Daarnaast ook onmisbare inspiratie en praktische kennis in de vorm van interviews, artikelen en checklists. Download direct.

Permanente Educatie

Ga naar het Permanente Educatie (PE) reglement

Algemene voorwaarden

Op alle bijeenkomsten zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Bekijk direct al onze opleidingen.