Vul het formulier in en klik op bevestigen om de brochure te ontvangen

Laat je gegevens achter. Wij informeren je zodra er nieuwe data bekend zijn.

Leo van de Voort
"‘Barbarians at the Gate’ – goed volk!"

Leo van de Voort

Partner Fuel for Living Strategies, strateeg, waardedrijver, bron van transities

Leo studeerde Nederlandse taal- en letterkunde (Nijmegen), Rechten (Utrecht) en Bedrijfskunde (MBA, Rotterdam). Hij is een strateeg met een veelzijdige werkervaring - als topconsultant (Kearney), investment banker (Kempen & Co) en CFO in grotere en kleinere (beursgenoteerde) organisaties kent hij het (strategische) klappen van de zweep.

Leo ziet als rasoptimist mogelijkheden en kansen waar anderen zich concentreren op bedreigingen en onmogelijkheden. Hij blijft daarbij een corporate finance-man in hart en nieren, maar ook iemand met een open blik voor alle andere dimensies die zorgen voor (top)prestaties. Verbindt kansen aan kasstromen, en inspiratie aan de balans, en stakeholder aan shareholder. En legt dat uit.

In 2000 werd hij door het zakenblad Next! uitgeroepen tot één van de vernieuwers van het vaderlandse bedrijfsleven in de jaren 90 (‘apostel van het aandeelhouderswaarde denken’). Leo is klankbord voor raden van toezicht en bestuurders met een serieus transitieprobleem. Ook is hij een veelgevraagd spreker en publicist. Hij heeft de volgende invloedrijke boeken op zijn naam staan: 'Risicovreugde' (2018; samen met Rob Fijlstra), 'Vensters op waarde' (2021), 'Exit Fantoomtrots' (2022; samen met Leen Paape).

bekijk meer docenten