Vul het formulier in en klik op bevestigen om de brochure te ontvangen

Laat je gegevens achter. Wij informeren je zodra er nieuwe data bekend zijn.

Cokky Hilhorst

Cokky Hilhorst

Hoogleraar Business Information Systems en directeur van het Faculty Expertisecenter Accounting, Auditing & Control aan Nyenrode Business Universiteit.
Prof. dr. Cokky Hilhorst combineert in haar werk inzichten uit verschillende academische disciplines, zoals economie, informatica en informatie management. Hilhorst combineert kennis van de digitalisering van organisaties met kennis van softwaresystemen en de toepassingen ervan. Ze doceert over onderwerpen als IT-investeringen, besluitvorming en risico’s, data en digitale transformatie.
Hilhorst studeerde Artificial Intelligence aan de Universiteit Utrecht en specialiseerde zich in theoretische informatica en logica. Ze heeft een MSc in Information Management van TIAS Business School en behaalde een PhD bij de faculteit Economie en Management van Tilburg University. Haar proefschrift werd bekroond met de Prof. dr. Aart Bosman Dissertation Prize voor het beste proefschrift in Information Systems 2011 in de Benelux. Haar werk is gepubliceerd in Decision Support Systems, European Journal of Information Systems, Information & Management, Government Information Quarterly en Health. Hilhorst heeft jarenlang gewerkt als director Technology bij PwC. Naast haar werk bij Nyenrode is zij toezichthouder in de publieke en private sector.
bekijk meer docenten