Vul het formulier in en klik op bevestigen om de brochure te ontvangen

Laat je gegevens achter. Wij informeren je zodra er nieuwe data bekend zijn.

Albert Allmers
"Je gaat niet naar een coach om het verleden te veranderen, maar om de toekomst vorm te geven. Coaching is een kortdurende professionele vriendschap."

Albert Allmers

Coach & Impressario
Albert Allmers (1966) heeft, met meer dan 20 jaar nationale en internationale ervaring, zijn sporen in de recruitmentbranche verdiend. Hij vervulde onder meer bij Rekenmeesters en Yacht diverse functies op het gebied van management, marketing en sales. Daarbij gaf hij leiding aan verschillende managementteams in ondernemingen op het gebied van detachering, werving en selectie, executive search en consulting. Daarnaast is hij reeds jaren een betrokken en persoonlijke coach voor financials en is hij verbonden aan de 5-daagse opleiding ‘Controller in 1 Week’ en heeft hij zijn eigen coach praktijk.
Om de ontwikkelingen binnen het vak van Coaching te blijven volgen heeft Albert zijn opleiding Postgraduate "Executive Coaching" aan de VU te Amsterdam afgerond en houdt hij zijn kennis bij door zeer regelmatig te sparren met collega's binnen de beroepsgroep (intervisie en supervisie) en volgt hij in het kader van PE diverse opleidingen en programma's. Hij is aangesloten bij het NOBCO, de grootste beroepsorganisatie voor professionele coaches in Nederland, en hij werkt continu aan de professionalisering van het coachvak. Om ook Raden van bestuur te kunnen coachen op het gebied van corporate governance, heeft Albert in 2020 de commissarissencyclus aan Nyenrode Universiteit succesvol doorlopen: een academische Commissarissenopleiding die een brede basis voor professionele invulling van het commissariaat realiseert en inzicht geeft in de processen van besluitvorming en de dynamiek in de boardroom.
bekijk meer docenten