Vul het formulier in en klik op bevestigen om de brochure te ontvangen

Laat je gegevens achter. Wij informeren je zodra er nieuwe data bekend zijn.

1 dag

Power BI voor Bestuurders en CFO's

Beter inzicht in de mogelijkheden van Power BI

Details
Lengte

1 dag

Eerstvolgende startdata & locaties

ma 27 mei 2024, Amsterdam

wo 6 november 2024, Utrecht

Prijs (excl. btw)

€ 995

PE

7

Met de komst van big data zijn gegevens uit verschillende bronnen beschikbaar voor verwerking, analyse en presentatie. Power BI is, als verlengstuk van het moderne Excel, een handige tool om data toegankelijk te maken. Steeds meer ondernemingen zetten dit in als BI tool.

Als cfo of bestuurder krijg je de Power BI rapportages ter inzage en beoordeling maar zit je zelf niet meer achter de knoppen. Toch heb je met je financiële achtergrond een gedegen kennis van Excel en wil je weten wat de nieuwste ontwikkelingen zijn in Excel en vooral Power BI.

De meeste BI-trainingen zijn echter gericht op de controller die dagelijks rapportages maakt en ontwerpt. Deze training behandelt de onderwerpen vanuit de bestuurder zonder al te technisch te worden. Zo krijg je beter inzicht in de (on)mogelijkheden en kun je beter je wensen duidelijk maken in gesprek met de controller.

Je ontvangt direct voorbeelden uit de praktijk. Naast demonstraties is er voldoende tijd om zelf hands-on aan de slag te gaan.

Doelstelling
We gaan aan de slag met de volgende leerdoelen:

  • Krijg Power BI simpel en toepasbaar uitgelegd
  • Verbeter je Power BI kennis in één dag
  • Ontdek nieuwe mogelijkheden

Inhoud
Deze onderwerpen komen aan bod:

  • Power BI in vogelvlucht
  • Gegevens importeren uit verschillende bronnen
  • Maken van een datamodel
  • Analyseren van gegevens voor verschillende perioden
  • Bouwen van dynamisch dashboard

Alle deelnemers ontvangen een praktisch werkboek dat uitstekend als naslagwerk kan worden gebruikt. Er staat de hele dag een laptop voor je klaar.

Bestemd voor
Je bent bestuurder of cfo  en je maakt besluiten op basis van Business Intelligence indicatoren.

Aan de slag met jouw eigen team?
We kunnen dit programma ook in huis voor jouw team organiseren. Dat is al een goede optie bij vijf of meer deelnemers. Een incompany programma maken we op maat en is direct toepasbaar op de eigen werksituatie. Geen reistijd en waar en wanneer het jou uitkomt. Bovendien kan het financiële voordeel bij grotere groepen oplopen tot 50%.

Business partner

Dit programma wordt uitgevoerd door onze business partner NBA Opleidingen. Na inschrijving ontvang je overige correspondentie van NBA Opleidingen.
Tony de Jonker
Tony de Jonker
Tony de Jonker helpt bedrijven met specifieke kennis op het snijvlak van finance en het ontwikkelen van Excel en Power BI-applicaties. Sinds 1985 heeft Tony meer dan 100 spreadsheet-applicaties ontwikkeld en geeft hij trainingen wereldwijd. In 2015 is hij door Microsoft jaarlijks benoemd tot ‘Excel Most Valuable Person’. Hij is ook Excel columnist voor diverse financiële vakbladen. Daarnaast audit hij het gebruik van Excel-modellen bij… meer info
Power BI voor Bestuurders en CFO's
Startdatum 27 mei
ma 27 mei 2024
9:30 - 17:30
Amsterdam
Routebeschrijving
Startdatum 6 november
wo 6 november 2024
9:30 - 17:30
Utrecht
Routebeschrijving