Vul het formulier in en klik op bevestigen om de brochure te ontvangen

Laat je gegevens achter. Wij informeren je zodra er nieuwe data bekend zijn.

1 dag

Masterclass: succesvol investeren in start-ups

Meer rendement als angel investor

Details
Lengte

1 dag

Eerstvolgende startdata & locaties

wo 20 maart 2024, Amsterdam

ma 17 juni 2024, Utrecht

Prijs (excl. btw)

€ 550

PE

4

Wil je weten welke start-ups de beste groeikansen hebben? Wil je investeren in succesvolle bedrijven van de toekomst? Dan is deze masterclass iets voor jou.

Jaarlijks steken investeerders miljoenen in start-ups die the next big thing beloven te worden. De mobiele revolutie kwam voorbij, elektrische auto’s, blockchain, climate tech, clean tech en recentelijk is daar artificial intelligence aan toegevoegd. Veel van het geïnvesteerde geld raken investeerders kwijt door falende start-ups en technologieën die niet willen doorbreken.

Wat ga je leren?
Deze masterclass geeft je waardevolle inzichten in de succesfactoren van start-ups. Met de opgedane inzichten kun je meteen aan de slag en zelf vaststellen in hoeverre een start-up potentie heeft. Daarnaast krijg je inzicht in en grip op het proces van investeren. Van de pitch tot het opstellen van de contracten, van het begeleiden van de start-up tot aan de exit.

Waarom zou je meedoen?

  • Je hebt vermogen, kennis & ervaring met ondernemen en wil graag ondernemers helpen succesvol te worden.
  • Je wil meer rendement op investeringen.
  • Je wil voorbeelden zien van pichdecks, termsheets, aandeelhoudersovereenkomsten en rekenmodellen.
  • Als adviseur begeleid je klanten bij het doen van investeringen in startende ondernemingen.
  • Je bent recent begonnen bij een venture capital firm, incubator of accelerator en wil graag het vak leren.

Kortom, deze masterclass biedt jou de sleutels tot het ontdekken van toekomstige start-upsuccessen en het maximaliseren van jouw investeringsrendement. Schrijf je in en maak een succes van jouw angel investor-journey.

Voor wie is deze masterclass bedoeld?
(Oud-)ondernemers, business angels en informal investors. Adviseurs & researchers. Medewerkers van incubators en accelerators. Analisten van venture capital firms.

Begeleidende literatuur
Tijdens de masterclass ontvang je het boek De start-up scorecard van docent Geert-Jan Smits.

Aan de slag met jouw eigen team?
We kunnen dit programma ook in huis voor jouw team organiseren. Dat is al een goede optie bij vijf of meer deelnemers. Een incompany programma maken we op maat en is direct toepasbaar op de eigen werksituatie. Geen reistijd en waar en wanneer het jou uitkomt. Bovendien kan het financiële voordeel bij grotere groepen oplopen tot 50%.

Geert-Jan Smits
Geert-Jan Smits
Angel Investor en Advisor
Geert-Jan heeft meerdere ondernemingen opgericht en succesvol verkocht waaronder Jungle Minds en Flinders. Als investeerder en adviseur deed hij veel kennis en ervaring op rondom het investeren in start-ups. Dat ging met vallen en opstaan en bracht veel inzichten met zich mee. Tegenwoordig adviseert Geert-Jan ondernemers en investeerders over de strategie, groei en operatie van start-ups. Hij wordt geregeld ingezet in deal teams om samen… meer info
Masterclass: succesvol investeren in start-ups
Startdatum 20 maart
wo 20 maart 2024
13:00 - 17:30
Amsterdam
Routebeschrijving
Startdatum 17 juni
ma 17 juni 2024
13:00 - 17:30
Utrecht
Routebeschrijving