Vul het formulier in en klik op bevestigen om de brochure te ontvangen

Laat je gegevens achter. Wij informeren je zodra er nieuwe data bekend zijn.

FM Dag 2024

Hét kennis- en netwerkevenement voor financieel managers, finance directors, controllers en CFO’s

Deze cursus is nog niet gepland, Klik hier voor ons totale cursusaanbod

FM Dag is hét kennis- en netwerkevenement voor financieel managers, finance directors, controllers en CFO’s van organisaties met een omzet van 50+ miljoen. Deze editie staat in het teken van het Orakel, waar jij al jouw prangende vragen aan kunt stellen. Het FM Dag Orakel put uit de diepe kennis en wijsheid van experts, ervaringsdeskundigen en vakgenoten.

Wij verwelkomen je graag op 17 april in theater Spant! te Bussum om samen met 300 vakgenoten de 9de editie van FM Dag te beleven. FM Dag is hét event voor CFO’s, finance directors, financieel managers en controllers van organisaties met een omzet van minimaal € 50 miljoen. Meld je hier aan voor FM Dag 2024. FM Dag biedt je de gehele dag unieke, inspirerende sessies die jou verder helpen met jouw vraagstukken. Als Financial is deze dag perfect om vakgenoten te ontmoeten en in ontspannen setting te netwerken tijdens de sessies, de lunch en de gezellige afsluitende borrel.

Bekijk het volledige programma op FM-Dag.nl/het-programma

De wijsheid van het Orakel
In de betoverende tijden van de Griekse oudheid trokken duizenden zoekenden vanuit alle windstreken naar de majestueuze tempel van Delphi, waar het Orakel hen met raad en wijsheid bijstond. Deze mythische verhalen vormen de inspiratiebron voor FM Dag 2024.

Stel je voor dat jij ook toegang had tot zo’n krachtig Orakel. Welke vragen zou jij dan stellen? Welke uitdagende vraagstukken zou je delen in de hoop op nieuwe inzichten?

Voor FM Dag 2024 hebben wij als Alex van Groningen in samenwerking met financieel-management.nl ons eigen Orakel tot leven gebracht. Dit Orakel staat aan jouw zijde, helpt je de juiste beslissingen te nemen en begrijpt als geen ander de complexiteiten waarmee een financieel manager wordt geconfronteerd. Het FM Dag Orakel put uit de diepe kennis en wijsheid van experts, ervaringsdeskundigen en vakgenoten.

Ben jij klaar om het Orakel op FM Dag vragen te stellen en de grenzen van jouw financiële kennis, inzicht en vaardigheden te vergroten? Meld je dan direct aan en dompel jezelf op 17 april onder in de fontein van wijsheid. Het is jouw kans om deel te nemen aan een unieke ervaring en je professionele pad te verrijken

Investering

  • Early bird ticket: € 325,- tot en met 29 februari 2024
  • Regular ticket: € 395,- vanaf 1 maart tot en met 31 maart 2024
  • Late ticket: € 465,- vanaf 1 april tot en met 17 april 2024

Datum & locatie
17 april, Spant! Bussum

Docenten
Bekijk de sprekers op FM-Dag.nl/sprekers