Vul het formulier in en klik op bevestigen om de brochure te ontvangen

Laat je gegevens achter. Wij informeren je zodra er nieuwe data bekend zijn.

1 dag

De nieuwe CFO: Turnaround Management

Details
Lengte

1 dag

Eerstvolgende startdata & locaties

do 16 november 2023, Hoofddorp

Prijs (excl. btw)

€ 895

PE

7

Ben je ook een financieel manager aan wie steeds hogere eisen worden gesteld? Word van je verwacht dat je meedenkt over over strategie en uitvoering? Word je ook geconfronteerd met nieuwe regels en een grotere aansprakelijkheid? Dan is deze opleiding voor jou onmisbaar. Na het volgen van deze opleiding ben je op de hoogte van relevante trends en ontwikkelingen op het financiële vakgebied. Daarnaast heb je ruimschoots de gelegenheid om ervaringen uit te wisselen met vakgenoten.

Wat is het proces van turnaround? Hoe ziet een succesvol turnaround plan eruit en wat zijn de belangrijkste succes- en faalfactoren?

Waarom halen ook jarenlang gezonde ondernemingen het soms niet? Hoe ziet een succesvol turnaroundplan eruit en wat zijn de belangrijkste succes- en faalfactoren van turnaroundprojecten in de Nederlandse praktijk? Turnaround staat hoog op de agenda in iedere boardroom, of het nu goed gaat of niet.

Ontdek de succes- en faalfactoren van Turnaround management: Internationaal turnaround expert Jan Adriaanse onthult de geheimen achter enkele zeer succesvolle turnarounds en toont tevens de faalfactoren achter geruchtmakende faillissementen. Ontvang aan de ene kant de tools waarmee je efficiënt kosten reduceert en ontdek aan de andere kant nieuwe mogelijkheden tot omzetgroei.

Gastbijdrage van Robbert Peek, Distressed M&A specialist en Partner bij Peek von Schükkmann

Doorstarten in Corona tijd? Hoe creëer je rust onder schuldeisers? Hoe bepaal je de beste verkoopstrategie? En hoe benader je kopers of investeerders zorgvuldig en doelgericht? Zomaar een paar essentiële vragen die boven komen wanneer een doorstart een optie wordt.

In vijf dagen CFO ready; Strategisch Financieel Management Deze masterclass maakt deel uit van de vijfdaagse reeks De Nieuwe CFO; Strategisch Financieel Management. Bekijk hier het volledige vijfdaagse programma.

Wat zijn de voordelen van de cursus?

 • Grijp op tijd in en voorkom dat het echt misgaat
 • Herken early warning signals bij jouw belangrijkste partners en klanten
 • Reduceer kosten door beschikbare tools effectief te hanteren

 • Welke onderwerpen komen aan bod?

 • Turnaround management in de 21e eeuw
 • Waarom bedrijven altijd door eigen toedoen in de problemen komen
 • Disruptive trends; belangrijkste oorzaak van falen in de 21e eeuw
 • Wanneer moet je ingrijpen?
 • Succes- en faalfactoren van turnaround management
 • Kostenreductie vs. groeien in crisistijd
 • Het belang van vertrouwensherstel in een turnaround

 • Welke boeken en/of materiaal ontvang je?

  Alle deelnemers ontvangen een map met alle presentaties die uitstekend als naslagwerk kan worden gebruikt. Deelnemers aan deze masterclass ontvangen tevens als ondersteunende literatuur het boek: Zwaar weer ondernemen. Overlevingsgids voor ondernemers in Bijzonder Beheer van Jan Adriaanse.

  Jan Adriaanse
  Jan Adriaanse
  Prof. dr. Jan Adriaanse. Hoogleraar en consultant
  Jan Adriaanse is werkzaam als hoogleraar Turnaround Management aan de afdeling Bedrijfswetenschappen van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit Leiden. Hij is daarnaast mede-oprichter van onafhankelijk adviesbureau BFI, gespecialiseerd in business valuations, financiële onderzoeken en management consultancy. Hij studeerde bedrijfskunde op Nyenrode en behaalde zijn doctoraal Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden alwaar hij ook is gepromoveerd op een proefschrift genaamd ‘Restructuring in the Shadow… meer info
  De nieuwe CFO: Turnaround Management
  Startdatum 16 november
  do 16 november 2023
  12:00 - 20:30
  Hoofddorp
  Routebeschrijving