Vul het formulier in en klik op bevestigen om de brochure te ontvangen

Laat je gegevens achter. Wij informeren je zodra er nieuwe data bekend zijn.

2 dagen

De Controller als Business Partner

Details
Lengte

2 dagen

Eerstvolgende startdata & locaties

wo 5 april 2023, Hoofddorp

do 7 december 2023, Nieuwegein

Prijs (excl. btw)

€ 1.995

PE

14

Beoordeling
8,3

Ben je al enkele jaren werkzaam als controller en vind je het tijd om door te groeien? Heb je geen tijd voor een volledige Opleiding Business Controller maar wil je wel als financial een betere business partner worden? Volg dan de 2-daagse opleiding De Controller als Business Partner en ontpop jezelf als volwaardige gesprekspartner voor het management en de directie.

In deze unieke Business Controller opleiding ontdek je hoe je optimaal jouw rol speelt , wat daarvoor nodig is en hoe je bijdraagt aan een goed functionerende organisatie. Je vergroot je waarde en leer hoe je beter tot je recht komt in je eigen omgeving. De cursus is bestemd voor controllers, Financieel directeuren, Managers F&A, Managers Planning & Control, Accountants, Adviseurs, aankomend controllers.

Dé opleiding voor Business Controllers en Financial Controllers
Als business partner ben je meer dan de persoon die inkijk geeft in de cijfers. Een moderne business partner bezit een helikopterview en is betrokken bij brede organisatievraagstukken. Hij ondersteunt het management proactief bij het nemen van belangrijke beslissingen in strategische situaties. Wat voor vaardigheden zijn er vereist in deze functie?

In de praktijkgerichte training De Controller als Business Partner werken de docenten aan de hand van cases en praktijkvoorbeelden die je inzichten geven in de verschillende rollen van een hedendaagse business controller: betrouwbaar vakman, bekwaam adviseur, de controller als begeleider en coach. De docenten helpen je met inzicht krijgen in welke leiderschapsstijl er bij jou past. Ook wordt er een actieplanning gemaakt gericht op persoonlijke doelstellingen, zodat je straks een bijdrage levert aan het succes van jouw onderneming.

Kennismaken met de vier verschillende rollen van de controller:

  • vakman
  • adviseur
  • begeleider
  • coach

Belangerijke onderwerpen die aan bod komen zijn: omgevingsanalyse en self-assessment,
toepassing van rollen in eigen situatie en actieplanning gericht op persoonlijke doelstellingen.

Eric Kemperman
Eric Kemperman
Drs., MBA, trainer, toezichthouder, bestuurder
Eric Kemperman is een trainer van het eerste uur. Sinds de oprichting van Alex van Groningen trainde hij honderden groepen financials in ‘houding & gedrag’ meer info
De Controller als Business Partner
Startdatum 5 april
wo 5 april 2023
9:00 - 17:30
Hoofddorp
do 6 april 2023
9:00 - 17:30
Hoofddorp
Routebeschrijving
Startdatum 7 december
do 7 december 2023
9:00 - 17:30
Nieuwegein
vr 8 december 2023
9:00 - 17:30
Nieuwegein
Routebeschrijving