1. Home
  2. Over Ons

Wij zijn Alex van Groningen


Alex van Groningen is sinds 1994 dé toonaangevende partner voor de finance professional. De afgelopen 25 jaar hebben wij met onze partners meerdere vooraanstaande community’s gebouwd. Community’s waarin de sporen kennis, netwerk en carrière elkaar ondersteunen, kruisen en versterken. Community’s waarin 100.000 professionals online én op locatie bijeenkomen.

Maak kennis met onze community’s:


Professionals uit onze community’s zijn actief als Financieel Manager, Accountant, Controller, CFO, Financieel Directeur, VP Finance, Hoofd Administratie, Credit Manager of Auditor in AEX-, AMX-, middelgrote bedrijven en bij overheidsorganisaties of als professional in M&A, corporate finance en private equity.

Kennis, netwerk en carrière voor professionals

Als opleidingsinstituut en uitgever bieden wij finance professionals inspirerende mogelijkheden om verder te komen in hun ontwikkeling van kennis, netwerk en carrière. Via een verreikend multimediaal platform met toonaangevende opleidingen, evenementen, congressen, awards, executive diners, magazines en nieuws- en vacaturesites.

Via een vijftigtal trainingen, cursussen en opleidingen. Zoals Controller in een Week, Onderhandelen, Financieel Management en Actief in Overnames. Zowel open als incompany.
Bekijk alle opleidingen »

Als organisator van evenementen als Leadership in Finance Summit, Financial Systems, CFO Day, CHRO Day, Accountancy Expo en de M&A Awards.

Via Finance.nl, dé nummer 1 vacaturesite voor finance professionals.
Bekijk alle vacatures »

Via websites als FM.nl, MenA.nl, CFO.nl en de LinkedIngroep Finance Professionals Netherlands. Via FM Magazine, CFO Magazine en M&A Magazine.

Waar kunnen wij u mee helpen?

Wilt u als partner of adverteerder betrokken zijn bij Alex van Groningen?
Wilt u bij ons komen werken?

Kunnen wij u van dienst zijn met een toelichting of advies? Neem gerust contact met ons op:

Ga direct naar al onze opleidingen »