1. Home
  2. Over Ons

Wij zijn Alex van Groningen


Alex van Groningen BV is sinds 1994 dé toonaangevende partner voor de finance en management professional. In de afgelopen decennia hebben wij met onze partners meerdere vooraanstaande community’s gebouwd. Community’s waarin de sporen kennis, netwerk en carrière elkaar ondersteunen, kruisen en versterken. Community’s waarin 100.000 professionals online én op locatie bijeenkomen.

Maak kennis met onze community’s:


Professionals uit onze community’s zijn actief als Financieel Manager, Accountant, Controller, CFO, Financieel Directeur, VP Finance, Hoofd Administratie, Credit Manager of Auditor in AEX-, AMX-, middelgrote bedrijven en bij overheidsorganisaties of als professional in M&A, corporate finance en private equity.

Kennis, netwerk en carrière voor professionals

Als opleidingsinstituut en uitgever bieden wij finance professionals en managers inspirerende mogelijkheden om verder te komen in hun ontwikkeling van kennis, netwerk en carrière. Via een verreikend multimediaal platform met toonaangevende opleidingen, evenementen, congressen, awards, executive diners, magazines en nieuws- en vacaturesites.

Via een vijftigtal trainingen, cursussen en opleidingen. Zoals Controller in een Week, Onderhandelen, Financieel Management en Actief in Overnames. Zowel open als incompany.
Bekijk alle opleidingen »

Als organisator van evenementen als Leadership in Finance Summit, Finance Expo, FM Dag, CFO Day, CHRO Day, Accountancy Expo en de M&A Awards.

Via Finance.nl, dé nummer 1 vacaturesite voor finance professionals.
Bekijk alle vacatures »

Via websites als FM.nl, MenA.nl, CFO.nl en de LinkedIngroep Finance Professionals Netherlands. Via FM Magazine, CFO Magazine en M&A Magazine.

Waar kunnen wij je mee helpen?

Wil je als partner of adverteerder betrokken zijn bij Alex van Groningen?
Wil je bij ons komen werken?

Kunnen wij je van dienst zijn met een toelichting of advies? Neem gerust contact met ons op:

Ga direct naar al onze opleidingen »