1. Home
 2. Cursussen
 3. Power BI: Rapporteren en visualiseren (Online training)

Power BI: Rapporteren en visualiseren (Online training)


Meld je aan voor het webinar Power BI: Rapporteren en visualiseren en ontdek welke Visuals je kunt toepassen en combineren tot een professionele visualisatie.

Met de komst van big data zijn gegevens uit verschillende bronnen beschikbaar voor verwerking, analyse en presentatie. Power BI is, als verlengstuk van het moderne Excel, een handige tool om data toegankelijk te maken. Steeds meer ondernemingen zetten dit in als Business Intelligence Tool. Wil je als financial professional bij de tijd blijven? Pak dan deze vaardigheden snel op.

Dit webinar maakt deel uit van een 4-delige reeks aan webinars, speciaal ontwikkeld voor finance professionals. Dit is de derde webinar in de reeks en een opvolging van de eerdere webinars data verzamelen en transformeren en modelleren en berekenen. Het webinar analyseren volgt na dit webinar nog, als laatste in de reeks. Het is mogelijk om je aan te melden voor een losse webinar (€ 69). Wanneer je je inschrijft voor de gehele reeks, ontvang je 10% korting en betaal je € 249 voor vier webinars van ca. 1,5 tot 2 uur.

Ontdek alles over rapporteren en visualiseren met Power BI

Als sluitstuk worden de bewerkte gegevens in een dynamisch en interactief dashboard ten toon gespreid. Je leert welke Visuals je kunt toepassen en combineren tot een professionele visualisatie. Je maakt kennis met de volgende zaken:

 • Soorten Visuals
 • Opmaken van Visuals
 • Inbouwen interacties tussen Visuals (doorklikken en bladwijzers)
 • Tips & trucs
 • Praktijkvoorbeeld

Tip: lees het artikel over dit webinar om alvast een idee te krijgen van de inhoud: Best practices voor visualisaties: met zes do’s voor impactvolle visuals


Wat zijn de voordelen van de cursus?

 • Ontdek welke Visuals je kunt toepassen en combineren tot een professionele visualisatie
 • Vergroot je inzicht in jouw data
 • Krijg Power BI simpel en toepasbaar uitgelegd
 • Verbeter je Power BI kennis over Rapporteren en Visualiseren in slechts 1,5 uur

Welke onderwerpen komen aan bod?

 • Soorten Visuals
 • Opmaken van Visuals
 • Inbouwen interacties tussen Visuals (doorklikken en bladwijzers)
 • Tips & trucs
 • Praktijkvoorbeeld

Voor wie is deze cursus bestemd?

Als je een van de volgende functies bekleedt heb je gegarandeerd profijt van dit webinar: financieel manager, accountant, (business) controller, hoofd administratie, business analist, business support manager en andere functies waarbij het maken van besluiten op basis van Business Intelligence indicatoren een belangrijke rol speelt.

Het hele team op hetzelfde niveau

We kunnen dit programma ook voor u op maat organiseren. Dat is al een goede optie bij vijf of meer medewerkers. Een financieel voordeel oplopend tot 50% van open deelname, een programma op maat en uitvoering waar en wanneer het u en uw organisatie uitkomt. Bel voor meer informatie of een offerte met Ivo ten Hoorn op +31 6 2471 9757.

Programma

Aanvang: 13:45

Start webinar: 14:00

Einde webinar: 15:45

Docenten

Tony de Jonker

tony de jonker

Tony helpt nationale en internationale bedrijven met specifieke kennis op het snijvlak van finance  en accounting en het ontwikkelen van Office-applicaties. Tony  heeft meer dan 33 jaar spreadsheetervaring en ontwikkelde meer dan 100 applicaties.

In 2015 is Tony door Microsoft benoemd tot ‘Excel Most Valuable Person’. Wereldwijd zijn er slechts 110 experts die aan het zeer strenge Excel MVP eisenpakket voldoen. In zijn cursusmateriaal heeft hij de laatste inzichten en best practices verwerkt van verschillende websites, vakliteratuur, ervaring en internationale Excel en Power BI trainingen.

Tony is sinds 2005 Excel columnist voor diverse financiële vakbladen. Daarnaast audit hij het gebruik van Office-applicaties bij bedrijven in samenhang met hun processen/procedures en bespaart hij zo veel geld door beter en creatiever om te gaan met Office-applicaties. In dat kader organiseert hij regelmatig spreadsheet makeover days, waarin hij samen met de gebruikers een bestaande toepassing live optimaliseert.

 • 1 dag

 • € 69 euro ( excl. BTW )

 • 2 PE-uren

Datum / Locatie

22 september
Virtual

2 december
Virtual
Power BI: Rapporteren en visualiseren (Online training)