1. Home
 2. Cursussen
 3. Online training CSRD: Verslaggeving Duurzaamheid

Online training CSRD: Verslaggeving Duurzaamheid


Vanaf 2023 moeten organisaties rapporteren over hun milieu- en sociale impact. Hoe bereid jij jouw bedrijf voor en hoe zorg je ervoor dat je compliant bent én blijft? Ga na deze online training goed voorbereid aan de slag met CSRD. 

De Europese Commissie heeft de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) aangenomen. Deze regelgeving verplicht bedrijven te rapporteren over de milieu- en sociale impact van bedrijfsactiviteiten, en om deze informatie te laten toetsen door een externe accountant. 

De richtlijn heeft als doel kwaliteit van informatie en transparantie over milieu- en sociale impact te vergroten, om de de transitie naar een duurzame economie te ondersteunen. Voor veel bedrijven betekent dit dat zij snel aan de slag moeten om klaar te zijn en te voldoen aan deze verplichting. Wat betekent dit voor jou als financial?

Word een CSRD Expert | Online masterclass

Voor wie geldt de CSRD? Welke verplichtingen gelden er onder de CRSD? En hoe bereid jij jouw bedrijf voor en hoe zorg je ervoor dat je snel compliant bent en blijft? In deze online training gaan wij in op drie belangrijke vragen, allemaal bezien vanuit de expertise van (inter-)nationale externe verslaggeving. Na de masterclass ga jij goed voorbereid aan de slag met CSRD. 


Wat zijn de voordelen van de cursus?

 • Krijg inzicht in alle aspecten van CSRD
 • Bereid je voor om in 2023 met CSRD aan de slag te gaan
 • Ontdek de invloed van de nieuwe regelgeving op jou en jouw organisatie
 • Draag effectief bij aan de duurzaamheidsverslaggeving van jouw organisatie
 • Deel jouw kennis en ervaring met vakgenoten
 • Ontvang een schat aan praktische informatie

Welke onderwerpen komen aan bod?

 • Voor wie geldt de CSRD?
 • Welke verplichtingen gelden er onder de CSRD?
 • Hoe bereid jij jouw bedrijf voor en hoe zorg je ervoor dat je snel compliant bent en blijft

Voor wie is deze cursus bestemd?

Deze online masterclass is relevant voor accountants en financials die te maken krijgen met de nieuwe CSRD-regelgeving. 

Het hele team op hetzelfde niveau

We kunnen dit programma ook op maat organiseren. Dat is al een goede optie bij vijf of meer medewerkers. Een financieel voordeel oplopend tot 50% van open deelname, een programma op maat en uitvoering waar en wanneer het jou en jouw organisatie uitkomt. Bel voor meer informatie of een offerte met Ivo ten Hoorn op +31 6 2471 9757.

Programma

Aanvang: 9.45 uur

Start webinar: 10.00 uur

Einde webinar: 13:00 uur

Docenten

Stefan Betting


Stefan Betting is Register Accountant en kerndocent en examinator (Internationale) Externe Verslaggeving aan de Nyenrode School of Accounting & Controlling en is auteur van tientallen publicaties. Stefan doceert meer dan 200 dagen per jaar met een gemiddelde waardering van een 8,7. Hij combineert expertise met een interactieve en directe presentatie stijl.

Stefan heeft meer dan 20 jaar ervaring met het geven van trainingen, masterclasses en cursussen op het gebied van externe verslaggeving. Van 2003 tot en met 2008 was Betting binnen Yacht eindverantwoordelijk voor het opleiden van alle financials binnen de organisatie. Hij heeft bij verschillende organisaties en in verschillende branches - van energie en telecom tot financiële dienstverlenging - grootschalige verslagleggings projecten uitgevoerd.

 • 1 dag

 • € 495 euro (excl. BTW)

 • Ja

 • 3 PE

Datum / Locatie

26 oktober 2022  -  Deze training zit vol
Online

28 november 2022
Online

 Schrijf je nu in
Neem een optie
Gratis brochure
Online training CSRD: Verslaggeving Duurzaamheid

Twijfel je over een cursus of kunnen wij je voorzien van een advies?

Neem gerust contact op, wij helpen je graag verder.

Mirjam Helsloot & Anneclaire Broerse, Coördinatoren Educatie
+31 20 246 7125
[email protected]