Vul het formulier in en klik op bevestigen om de brochure te ontvangen

Laat je gegevens achter. Wij informeren je zodra er nieuwe data bekend zijn.

1 dag

Interactieve Dashboards met Excel

Details
Lengte

1 dag

Eerstvolgende startdata & locaties

wo 7 juni 2023, Hoofddorp

ma 25 september 2023, Hoofddorp

wo 13 december 2023, Nieuwegein

Prijs (excl. btw)

€ 995

PE

7

Beoordeling
8
Als je één van de volgende functies bekleedt heb je gegarandeerd profijt van deze cursus: financieel manager, accountant, (business) controller, hoofd administratie, business analist, manager en andere business support functies waarbij het maken van besluiten op basis van prestatie indicatoren een belangrijke rol speelt.

Ben je in staat om adequate beslissingen te nemen op basis van de belangrijkste business drivers? Visualiseer alle KPI's in interactieve dashboards met Excel.

Ben je in staat om adequate beslissingen te nemen op basis van de belangrijkste business drivers? Beschik je over interactieve dashboards waarmee je realtime een visueel overzicht van alle relevante businessaspecten hebt? Professionaliseer jouw presentaties door middel van visuele effecten en besturingselementen.

Verbeter je presentaties met visualisaties en besturingselementen
'Excel MVP' Tony de Jonker onthult hoe je gegevens combineert en samenvat in één gestructureerd model. Professionaliseer je presentaties door middel van visuele effecten en besturingselementen. Ontvang alle ingrediënten voor een robuust dashboard. Meld je vandaag nog aan. Benieuwd naar meer Excelcursussen? Ga naar het gehele overzicht.

Inclusief toegang tot FinanceHub.nl

Wat zijn de voordelen van de cursus?

 • Visualiseer alle KPI's in één overzicht
 • Realiseer een realtime visueel overzicht van alle relevante businessaspecten
 • Overtuig je collega's met de belangrijkste businessdrivers in één pagina
 • Professionaliseer je presentaties door middel van visuele effecten en besturingselementen
 • Maak onderscheid tussen goede en inefficiënte dashboardmodellen

Welke onderwerpen komen aan bod?

 • Eigenschappen en ingrediënten van een robuust dashboard
 • Werken met intelligente tabellen - voordelen en valkuilen
 • Dashboard bouwen zonder formules met slicers en tijdlijn
 • Gegevens opzoeken en sommeren
 • Visualisaties met sparklines en voorwaardelijke opmaak
 • Meters en bijzondere grafieken

Goed om te weten:
Om deze Excel training te volgen is het goed om te beschikken over een basiskennis van Excel. Van de volgende functionaliteiten moet je voldoende kennis hebben bij de start van de training: markeren, lint en qua functies minimaal sommen.als, index en vergelijken. Je kan ook de cursus Excel voor Financials volgen als voorbereiding op deze training.

Welke boeken en/of materiaal ontvang je?
Alle deelnemers ontvangen digitaal lesmateriaal en een uitgewerkt rekenmodel die uitstekend als naslagwerk kan worden gebruikt. Er staat de hele dag een laptop voor je klaar.

Voor wie is deze cursus bestemd?
Als je één van de volgende functies bekleedt heb je gegarandeerd profijt van deze cursus: financieel manager, accountant, (business) controller, hoofd administratie, business analist, manager en andere business support functies waarbij het maken van besluiten op basis van prestatie indicatoren een belangrijke rol speelt. Wil je meer verdieping? Volg dan de leergang Reporting of de leergang Excel.

Het hele team op hetzelfde niveau
We kunnen dit programma ook op maat organiseren. Dat is al een goede optie bij vijf of meer medewerkers. Een financieel voordeel oplopend tot 50% van open deelname, een programma op maat en uitvoering waar en wanneer het jou en jouw organisatie uitkomt. Bel voor meer informatie of een offerte met Ivo ten Hoorn op +31 6 2471 9757.

Tony de Jonker
Tony de Jonker
Tony De Jonker is eigenaar van De Jonker Consultancy en heeft voor vele gerenommeerde opdrachtgevers gewerkt. Met zijn uitgebreide ervaring van meer dan 44 jaar adviseert Tony diverse cliënten op het snijvlak van Finance, Business annex Excel en Power BI. Sinds 2015 is hij door Microsoft jaarlijks benoemd tot Excel Most Valuable Professional. Daarnaast geeft Tony Finance- Excel-Power BI trainingen wereldwijd en schrijft hij sinds… meer info
Interactieve Dashboards met Excel
Startdatum 7 juni
wo 7 juni 2023
9:00 - 17:30
Hoofddorp
Routebeschrijving
Startdatum 25 september
ma 25 september 2023
9:00 - 17:30
Hoofddorp
Routebeschrijving
Startdatum 13 december
wo 13 december 2023
9:00 - 17:30
Nieuwegein
Routebeschrijving